1 de novembre de 2020 1/11/20

Solemne exaltació de Ana Guijarro y María Monfort como falleres majors de Llíria 2017

Solemne exaltació de Ana Guijarro y María Monfort como falleres majors de Llíria 2017 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Solemne exaltació de Ana Guijarro y María Monfort como falleres majors de Llíria 2017 - (foto 2)
  Solemne exaltació de Ana Guijarro y María Monfort como falleres majors de Llíria 2017 - (foto 3)

  La fallera major infantil de Valencia, Clara María Parejo, va acompanyar a les màximes representants de la localitat en el seu día

  Llíria, 12 nov. 2016.- Un any més Llíria va exaltar a les sues falleres majors en un acte celebrat, en aquesta ocasió, en la Unió Musical. Fins allí van acudir Ana Guijarro i María Monfort, fallera major y fallera major infantil, respectivament, acompanyades per l' alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el regidor de Festes, Pedro Vicente, entre altres membres de l'equip de govern i de la Junta Local Fallera. La invitada d' honor de la vesprada va ser la fallera major infantil de València, Clara María Parejo, que va aprofitar l'ocasió per a felicitar Ana y María.

  La exaltació, dividida en dos parts, va donar començament amb una actuació musical de la formació Brass Band del Conservatori de Música de Llíria. A continuació, es va dur a terme la part més solemne y protocol·lària. D'una a una anaren pujant a
  l' escenari les components de les corts d'honor. Totes elles, i de mans del president de la Junta Local Fallera de Llíria, Manolo Romero, van rebre les seues bandes acreditatives.

  Després d'elles, va arribar un dels moments més destacats de la vesprada, la imposició de bandes a Ana Guijarro y María Monfort, per part del primer edil i del regidor de Festes. Amb la recepció d'un element tan simbòlic, passaren a formar part de la història fallera de la capital del Camp de Túria.

  L'alcalde de Llíria va animar a impregnar-se "de la felicitat dels vostres, vostres famílies i vostres comissions" i a "sentir la admiració que ells tenen per vosaltres, perquè és la mateixa que té la vostra ciutat en veure a les seues noves reines".

  Civera no desaprofità l'ocasió per animar al col·lectiu faller a "demostrar-li al món sencer que la nostra festa és mereixedora de ser declarada Patrimoni Inmaterial de la Humanitat por la UNESCO" para al que, com va apuntar, "és més important que mai la unió per a aconseguir-ho".

   

  Pujar