elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rescaten a quatre senderistes a Chulilla

Rescaten a quatre senderistes a Chulilla
  • Els joves es van perdre en aquest enclavament després de fosquejar i a causa de la poca visibilitat al no tenir llanternes

Els bombers han rescatat este dimarts a la nit a quatre senderistes que s'havien perdut a Chulilla, una ruta molt freqüentada en la comarca dels Serrans (València). Els joves, que eren estrangers, es van quedar atrapats en un punt sense possibilitat d'avançar ja que es va fer de nit i no disposaven de llanternes.

En trobar-se en una zona escarpada els efectius van haver d'assegurar el terreny amb cordes. El dispositiu de cerca va eixir a les 21:00 de la localitat de Chulilla i es va acabar el rescat a la 1:30 de la matinada. Els joves es troben en bon estats i tan sol patien símptomes de deshidratació.

Dos bombers del Grup Especial de Rescat a Altura (GERA) del Consorci Provincial de Bombers, un sergent de Paterna, bombers voluntaris de Xelva i efectius del Grup de Rescat Especial d'Intervenció en Muntanya (GREIM) d'Ontinyent van participar en el rescat d'estos senderistes.

Pujar