14 de juliol de 2020 14/7/20

Rescaten a Llíria una àguila atrapada en una torre d'alta tensió

Rescaten a Llíria una àguila atrapada en una torre d'alta tensió - (foto 1)
  • La Unitat Rural de la Policia Local i la Societat de Caçadors de Llíria van col·laborar en les labors de rescat

MÉS FOTOS
Rescaten a Llíria una àguila atrapada en una torre d'alta tensió - (foto 2)

Agents de la Unitat Rural de la Policia Local de Llíria van intervindre en el rescat d'una àguila serpentera que havia quedat atrapada en una torre  d'alta tensió situada al Camí de Caicons.

Per a participar en les labors de rescat, fins al lloc es va desplaçar una dotació de bombers del Consorci Provincial i tècnics d'Iberdrola per a accedir amb seguretat al tancat i resoldre les incidències que pogueren sorgir per a traure l'animal amb ferides per electrocució.

La Societat de Caçadors de Llíria també va col·laborar en l'operatiu, amb el trasllat de l'àguila fins al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre “La Granja” del Saler.

El regidor de Policia, Francesc Fombuena, va voler felicitar a tots els agents de policia i bombers que van participar en l’exitós rescat de l'au, i especialment a la Societat de Caçadors “que sempre són els nostres ulls en les zones rurals del terme municipal, tant en la prevenció d'incendis com en altres actuacions que contribuixen a preservar el nostre entorn natural”.

Pujar