elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafael Villarejo agafa la batuta de l’Orquestra Simfònica Primitiva en un concert extraordinari

Rafael Villarejo agafa la batuta de l’Orquestra Simfònica Primitiva en un concert extraordinari
  • La cita musical serà el pròxim dissabte 3 de juliol

Rafael Villarejo va ser l’impulsor de la fundació de l’Orquestra Simfònica de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria l’any 1988. 31 anys després, l’històric director torna a prendre la batuta de l’agrupació, en un concert extraordinari que tindrà lloc el dissabte 3 de juliol, a les 19 hores.

“És un plaer per a la societat que Rafa es torne a posar al capdavant de l’orquestra, que ell va crear” reconeix el vicepresident Artístic de la societat, Miguel Cerezo. “Ell ha sigut un mestre per a mi i, per a tants i tants músics, que han tingut la sort de aprendre baix la seua batuta. No puc estar més satisfet que l’orquestra realitze un concert amb el seu director i fundador”.

El mestre compartirà escenari amb el director titular, Juan José Aguado Baena, que ha preparat a l’agrupació per a este concert.

A més a més, el concert comptarà amb la violoncel·lista María Fuster com a solista, que interpretarà el Concert per a violoncel en Re M de Haydn. Este privilegi forma part del Premi-Beca “Francisco Cebrián-Aurelia Beneítez Ruiz”, que la Banda Primitiva atorga, cada any, al Millor Expedient del Grau Superior de Música.

          El programa que interpretarà l'orquestra serà el següent:

          PRIMERA PART

          Director: Juanjo Aguado Baena

          Hoja de álbum, Mas Quiles

          Concert per a violoncel i orquestra en ReM, Haydn

          Allegro moderato / Adagio / Rondó

          Solista: María Fuster Gil

          SEGONA PART

          Director: Rafael Villarejo Ramírez

          Obertura preciosa, C. M. Weber

          Simfonia incompleta, F. Schubert

          Allegro moderato / Andante con moto

L’entrada serà gratuïta, però serà necessari fer una reserva prèvia de l’entrada. Des del dilluns 28 de juny, es podran reservar, de manera telefònica, al 618.09.39.71. Únicament es podran reservar dos entrades per persona. 

Pujar