elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de Llíria imposa 27 denúncies per incompliment de les mesures anti COVID desde el 7 de gener

La Policia Local de Llíria imposa 27 denúncies per incompliment de les mesures anti COVID desde el 7 de gener
  • La majoria d’estes es deuen a la vulneració del tancament perimetral del municipi

La Policia Local de Llíria ha informat que, entre els dies 7 i 11 de gener, s'han imposat un total de 27 denúncies en relació a l'incompliment de les mesures anti COVID. La majoria d'elles es deuen a casos en els quals s'estava vulnerant el tancament perimetral del municipi, que va entrar en vigor el mateix 7 de gener.

Aquestes xifres, en tan pocs dies, contrasten amb les del passat mes desembre, en el qual la Policia Local va realitzar al voltant de 30 denúncies per raons vinculades amb les mesures sanitàries, com no portar la màscara o incomplir el toc de queda.

Des de l'establiment del tancament perimetral, els agents locals estan realitzant controls aleatoris en les entrades i les eixides del municipi. A més, s'està duent a terme un seguiment en xarxes socials, per a evitar algunes conductes inadequades per a tractar de vulnerar el confinament municipal, ja que, per exemple, es tenen indicis que alguns grups de residents de Llíria puguen estar desplaçant-se a altres poblacions pròximes per a fer activitats d'oci o celebrar trobades socials en establiments d'hostaleria. Per això, també s'ha establit una coordinació amb les policies locals de les localitats de l'entorn per a evitar aquestes actuacions.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Fombuena, ha volgut recalcar la importància de continuar complint amb les restriccions establides per les autoritats sanitàries, perquè s'ha demostrat que “ofereix resultats positius per a reduir la incidència de contagis”, al mateix temps que ha agraït “l'esforç que també està realitzant la ciutadania”.

Així, ha apel·lat a “la responsabilitat col·lectiva, per a comportar-se degudament” i ha recordat que, “igual que no poden eixir els veïns de Llíria tampoc poden entrar d'altres poblacions, excepte per causes correctament justificades, tot això amb la finalitat de vetlar per la salut de totes les persones”.

Pujar