22 de gener de 2021 22/1/21

Pinturas Montó avança en la construcció de la seua planta a Carrasses

Pinturas Montó avança en la construcció de la seua planta a Carrasses - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Pinturas Montó avança en la construcció de la seua planta a Carrasses - (foto 2)
  Pinturas Montó avança en la construcció de la seua planta a Carrasses - (foto 3)

  Continuen implantant-se noves empreses en el Polígon de Carrasses. L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, acompanyat pel conseller delegat de Pintures Montó, Daniel Martín, ha visitat les obres del centre logístic de 15.800 metres quadrats que està construint aquesta companyia en el sector industrial.

  La posada en marxa d'aquestes instal·lacions permetrà a l'empresa valenciana continuar avançant en el seu creixement industrial i de mercat. La nau se situa sobre uns terrenys de 62.000 m2, on en una segona fase es pretén ampliar la línia de producció amb què l'empresa compta actualment en la població veïna de Marines.

  L'alcalde Manolo Civera ha destacat "la importància que companyies amb projecció en el mercat internacional, com Pintures Montó o Power Electronics, hagen triat Llíria per a potenciar el seu desenvolupament".

  D'aquesta manera, "el Polígon de Carrasses es consolida com un excel·lent emplaçament per a moltes empreses, que tenen en compte els avantatges d'aquest sector industrial, amb més d'un milió de metres quadrats. Això significa també un impuls per a l'economia i la generació d'ocupació estable en la localitat".

  D'altra banda, el primer edil ha anunciat que la Junta de Govern Local ha aprovat els projectes per a les licitacions de millores i modernització dels polígons Pla de Rascanya i el conegut com a Laboratoris Radio, dins de la línia de subvencions llançada per l'IVACE. Aquestes actuacions suposaran una inversió d'aproximadament 300.000 euros, que serviran per modernitzar i millorar les àrees industrials ja existents.

  Pintures Montó és una de les empreses líder del sector de la fabricació de pintures de decoració, des de la seua fundació el 1961 per Clemente Martín. En l'actualitat, l'empresa dóna treball a més de 200 persones, amb un ferm compromís per fomentar el desenvolupament sostenible.

  Pujar