22 de novembre de 2019 22/11/19

Més de 700 persones participen en la III Marxa per la Salut Mental de Llíria

Més de 700 persones participen en la III Marxa per la Salut Mental de Llíria - (foto 1)
  • Llíria celebra el Dia Mundial de la Salut Mental amb esta activitat dins del programa de sensibilització que es desenvoluparà fins al pròxim 18 d'octubre

El municipi de Llíria ha inaugurat hui la Setmana de la Salut Mental 2019 amb la III Marxa per la Salut Mental, que ha comptat amb la participació de més 700 persones entre integrants de col·lectius que patixen estes malalties, familiars i escolars dels centres educatius de la localitat.

A l'activitat, celebrada en el Dia Mundial de la Salut Mental, també s'han sumat, entre altres autoritats, l'alcalde Manolo Civera, la directora general de Diversitat Funcional i Salut Mental de la Generalitat, Ana María Hernández, i la regidora de Polítiques Inclusives, VallivanaMurgui.

La marxa, que pretén servir per a visibilitzar la realitat dels pacients i les seues famílies i conscienciar així a la ciutadania, s'ha iniciat en la plaça de Partidors per a finalitzar al pavelló Pla de l’*Arc.

En la instal·lació esportiva, l'Associació Pentagrama ha entregat el premi Vàlua al millor disseny de la mascota de la campanya. A més, Caixa Popular i la Federació del Comerç de Llíria han fet un sorteig de regals entre les persones participants i s'ha repartit a tots els escolars una cantimplora de record per a fomentar també la reducció de l'ús d'envasos de plàstic. La jornada ha comptat igualment amb una exhibició de l'Escola de Dansa. 

El programa d'activitats de la Setmana de la Salut Mental 2019, “Sembrant inclusió, recollint il·lusió”, es desenvoluparà fins al pròxim 18 d'octubre amb la finalitat de sensibilitzar a la societat i promoure la integració social de les persones que patixenestes malalties.

ocultar
Més de 700 persones participen en la III Marxa per la Salut Mental de Llíria
Pujar