20 de novembre de 2019 20/11/19

EI parc de Sant Vicent acull el II Festival de Famílies i Mascotes de Llíria

EI parc de Sant Vicent acull el II Festival de Famílies i Mascotes de Llíria - (foto 1)
  • El Famafest que se celebrarà el pròxim 12 d'octubre oferirà diverses activitats

Llíria celebrarà dissabte que ve 12 d'octubre la segona edició del Famafest, el festival de famílies i mascotes. Les activitats de la jornada es realitzaran al parc de Sant Vicent des de les 11.00 fins a les 19.00 hores.

Esta gran festa dels animals domèstics inclou exhibicions, tallers, una passarel·la d'adopció, projeccions d’audiovisuals, expositors locals, teatre i concursos. A més, comptarà amb un espai d'animació infantil amb activitats per als més menuts.

El festival està organitzat per la Regidoria de Benestar Animal de l'Ajuntament de la localitat, amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria i altres entitats.

La regidora de l'àrea, Mª Cruz García, ha destacat que el Famafest, “a més de ser una trobada d'oci per a les famílies amb mascotes, pretén sensibilitzar als assistents en el compromís pel respecte als animals i per l'entorn en el qual viuen”.

Igualment, en esta edició “volem també conscienciar i educar als més joves sobre estes qüestions, per la qual cosa durant el dijous i el divendres es realitzaran xarrades sobre la cura de les mascotes, en alguns centres educatius de la localitat”. 

ocultar
EI parc de Sant Vicent acull el II Festival de Famílies i Mascotes de Llíria
Pujar