25 de novembre de 2020 25/11/20

Obert el termini de presentació de treballs per al V Festival de Curts “2 minuts d’igualtat” de Llíria

  • Té com a objectiu sensibilitzar a la societat sobre la violència contra les dones

La Regidoria d'Igualtat, Educació en Valors i Polítiques Inclusives de Llíria ha convocat la cinquena edició del Festival de Curts “2 minuts d’igualtat”, que se celebra tots els anys amb motiu del Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra la dona.

El termini de presentació dels treballs estarà obert fins al pròxim 13 de novembre. En el certamen poden participar joves d'entre 14 i 25 anys, de manera individual o en grup. Les obres audiovisuals han de ser originals i amb una duració màxima de dos minuts.

La temàtica ha de girar entorn de la igualtat entre xiques i xics, ja que l'objectiu del festival és sensibilitzar a la societat sobre la violència contra les dones i promoure entre la joventut la seua creativitat artística.

En esta edició, s'ha introduït una categoria més per edat. Així, es reconeixeran els treballs per a joves entre 14 i 16 anys, 17 i 18 anys, i 19 i 25 anys. El primer premi en cadascuna de les tres seccions està dotat amb 250 euros, mentre que el segon rebrà un guardó econòmic de 200 euros. A més, s'entregarà el premi al millor curt del públic valorat en 200 euros.

La decisió del jurat es donarà a conéixer el 20 de novembre en un acte que se celebrarà a l'edifici Multiusos, on també es projectaran totes les obres seleccionades.

Les bases del Festival de Curts “2 minuts d’igualtat” de Llíria 2020 estan disponibles en la web municipal.

Pujar