22 d’octubre de 2020 22/10/20

Obert el termini per als grups de Conversa del curs 2020/21 en Llíria

Obert el termini per als grups de Conversa del curs 2020/21 en Llíria - (foto 1)
  • La Xarxa Biblioteques de Llíria oferix una nova edició d'esta activitat per a aprendre idiomes

El regidor de la Xarxa de Biblioteques de l'Ajuntament de Llíria, Paco García, ha informat que “des de hui està obert el termini per a poder participar en la desena edició de l'activitat Conversation Groups que organitza el consistori”.

El formulari d'inscripció està disponible en la web de la Biblioteca, així com els grups i els horaris. L'oferta de grups és d'anglés, francés, italià i espanyol per a estrangers. Enguany, a causa del Covid19, l'aforament serà limitat, amb grups de 15 persones per al matí i de 10 per als de la vesprada. A les persones admeses li'ls comunicarà per telèfon i la resta passaran a conformar una llista d'espera.

Este intercanvi és una activitat creada, dirigida i organitzada per personal de la Xarxa de Biblioteques, que pretén posar en contacte espanyols i nadius altres països residents a Llíria per a la pràctica d'idiomes.

Esta proposta, que ja arriba a la seua desena edició, és totalment gratuïta, ja que tots dos col·lectius participen de manera voluntària i desinteressada.

García ha destacat “el bon acolliment que té esta activitat any rere any, que pretén contribuir a millorar la pràctica d'idiomes de manera gratuïta, servir de suport als estudiants, possibilitar el reciclatge als professionals desocupats, fomentar el voluntariat i promoure la integració cultural dels estrangers en la localitat”.

 

Pujar