elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el termini d'inscripció per al VII certamen literari ‘Pascual Enguídanos-George H. White’

Obert el termini d'inscripció per al VII certamen literari ‘Pascual Enguídanos-George H. White’
  • Les creacions literàries, que poden ser en castellà o valencià, poden entregar-se fins al pròxim 7 d'octubre

MÉS FOTOS
Obert el termini d'inscripció per al VII certamen literari ‘Pascual Enguídanos-George H. White’ - (foto 2)

La Regidoria d'Arxius i Biblioteques de Llíria presenta la VII edició del certamen literari de relats curts ‘Pascual Enguídanos-George H. White’. El termini de presentació de les creacions literàries, que poden ser en castellà o en valencià, estarà obert fins al pròxim 7 d'octubre.

Este certamen organitzat per l'Ajuntament de Llíria pretén, com cada any, fomentar la creació literària i difondre l'obra de l'escriptor edetà. Pascual Enguídanos, precursor de les novel·les de ciència-ficció a Espanya.

La convocatòria està oberta a les persones majors de 18 anys, que siguen residents en la Comunitat Valenciana i que no hagen sigut premiades en l'últim certamen de 2020. Pel que fa a les característiques dels relats, hauran de ser inèdits i no haver sigut premiats en certàmens anteriors. La seua temàtica serà la d'aventura, en qualsevol dels seus gèneres i modalitats (fantasia, policíaca, històrica, ciència-ficció, western o viatges).

El certamen atorgarà fins a un total de quatre premis. Dos guardons de 800 euros, per als guanyadors tant en la categoria de valencià com en la de castellà, i altres dos premis de 400 euros cadascun per als finalistes de totes dues categories. Les bases d'aesta setena edició es poden consultar en el tauler d'anuncis de la web municipal.

Pujar