15 d’octubre de 2019 15/10/19

El Pla Municipal d’Igualtat presenta la seua programació per a l’últim trimestre del 2018

La programació per la Igualtat de Gènere continua a Llíria, durant l'últim trimestre de l'any, amb múltiples activitats impulsades per l'Àrea d'Igualtat i Polítiques Inclusives i la Regidoria d'Educació i Salut, amb la col·laboració d'altres organismes i d'associacions locals del municipi.

Durant els mesos d'octubre, novembre i desembre; s'han programat infinitat d'activitats de tot tipus, posant l'accent en l'àmbit educatiu i la formació perquè "és imprescindible educar en la igualtat des de la infància" ha reconegut la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui. "L'educació és una peça fonamental en la transmissió de valors. Si des dels centres educatius, amb el suport de les administracions, es treballa per fomentar la igualtat i el respecte hui, podrem tenir una societat millor en el futur".

Un dels altres centrals de la programació del pròxim trimestre, serà l'acció comunitària i solidària del dia 23 de novembre, en què col·laboraran els centres escolars del municipi i tota la ciutadania que vulga unir-se. L'objectiu és recaptar fons per a l'associació Alana, que treballa per la inclusió social de les dones víctimes de la violència de gènere. Durant esta jornada, es realitzarà també la Marxa i concentració contra la violència de gènere que, per primera volta, implicarà als centres escolars de Llíria, que participaran en la lectura de textos elaborats per l'alumnat dels centres.

La programació per la Igualtat de Gènere es completarà amb xarrades sobre diferents temes, tallers diversos, eixides culturals, exposicions d'art, videofòrums i, també, diverses iniciatives solidàries. A més, es portaran endavant cursos de formació als treballadors de l'administració local, que versaran sobre el llenguatge inclusiu i el tractament de la igualtat de gènere en els serveis municipals. Estes dos accions estan recollides en el I Pla municipal d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes de Llíria.

L'Ajuntament de Llíria compta, una volta més, amb la col·laboració de les associacions locals Tyrius i Elles Dones i amb el suport d'altres organismes, com la Diputació de València, la Direcció General de l'Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere i el Centre ocupacional El Prat.

ocultar
El Pla Municipal d’Igualtat presenta la seua programació per a l’últim trimestre del 2018
Pujar