26 de novembre de 2020 26/11/20

Mazzolari reprén “la falta de criteris tècnics objectius”

Mazzolari reprén “la falta de criteris tècnics objectius” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mazzolari reprén “la falta de criteris tècnics objectius” - (foto 2)

  La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha desaprovat la minoració econòmica d'algunes partides trobant a faltar criteris tècnics objectius i ha criticat que el Govern de Manolo Civera retalle el pressupost destinat per a pintura viària en 14.679,70 euros per a destinar-ho als alliberaments de càrrecs públics.

  Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en relació a la modificació pressupostària aprovada en l'últim ple per PSOE i Compromís-MOVE en què transferixen de distintes partides un total de 73.768,97 euros a la de personal per a fer front a l'increment de gasto per als alliberaments dels càrrecs públics.

  En este sentit, la dirigent popular ha explicat que, entre les partides afectades pels retalls “crida l'atenció la de pintura viària, ja que a pesar de la necessitat de pintar tots els senyals horitzontals del municipi i de les urbanitzacions el Govern d'esquerres ha decidit reduir-la”.

  De la mateixa manera, ha indicat que “la Fira Ramadera que fa dos anys es va organitzar en les festes de Sant Vicent, a pesar d'estar pressupostada, segons les declaracions de Joamna Miguel, portaveu de Compromis-Move, ja no es va a celebrar més en este format, ja que han deixat la partida en mínims, amb un retall de 20.000 euros”, per la qual cosa s'ha preguntat “si és una fira tapadora, perquè per què deixar la partida amb escassos 5.000 euros si els actuals governants ja han anunciat que no repetiran esta iniciativa”.

  Comerç abandonat

  Una altra de les partides que està afectada pels retalls és la d'estudis i treballs tècnics per al foment econòmic i el comerç. “És incomprensible que s'elimine d'esta partida un total de 12.064 euros quan hui més que mai el comerç local necessita de la col·laboració institucional per a impulsar projectes que milloren l'atractiu del municipi”, ha advertit.

  Mazzolari ha assenyalat la reducció de diverses partides: 1.700 euros menys per a l'Escola Municipal de Teatre, 1.547,89 euros menys en projectes per a la Llar del Jubilat, 7.523,30 euros menys per al cicle integral de l'aigua, 2.100 euros menys en la partida de la brigada d'obres, 3.591,25 euros menys per a la revisió del pla especial de Sant Vicent, 2.100 euros menys per a la millora de camins o 1.400 euros menys per a l'auditoria del projecte Ciutats Amigables, entre altres.

  En definitiva, la portaveu popular ha advertit de que “el Govern d'esquerres ha ficat la tisora en partides les àrees de la qual necessiten una major inversió per l'estat de deixadesa en què es troba com per exemple el de pintura viària o el suport al comerç local” i ha assegurat que “les decisions de l'actual equip de Govern són atropellades i no donen resposta a les necessitats reals de la ciutadania”.

  Pujar