31 d’octubre de 2020 31/10/20

Mazzolari: “El Govern de PSOE i Compromís-MOVE incrementa en 120.000 euros la nova estructura organitzativa”

  La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha assegurat que “el Govern de PSOE i Compromís-MOVE incrementa en 120.040,25 euros la nova estructura organitzativa respecte a la legislatura anterior”.

  Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en el ple extraordinari celebrat hui en Ca la Vila. Així mateix, la portaveu popular ha advertit de que “els alliberaments proposats per l'alcalde Manolo Civera responen a la compra de voluntats polítiques entre partits per a sustentar un pacte abocat al fracàs”.

  En este sentit, ha explicat que “moltes de les dedicacions exclusives no estan en equilibri amb la càrrega de treball, per la qual cosa iniciem una legislatura amb els mateixos errors que en el passat, la mala atenció al ciutadà per falta de compromís i dedicació dels seus edils”.

  Les contradiccions de l'esquerra

  Mazzolari ha lamentat les “contradiccions” dels partits d'esquerres, ja que “mentres qüestionaven que els governs del PP comptaven en la seua organització amb tres regidors alliberats al 100% i l'alcalde al 66%, ara la nova estructura de PSOE i Compromís-MOVE s'incrementa, passant a quatre alliberats al 100%, dos al 75% i altres dos més al 50%”. Respecte al personal eventual, han passat d'un en l'anterior legislatura a tres.

  També, ha criticat que “el màxim responsable de l'Ajuntament i el que major dedicació ha de tindre, l'alcalde, torna a quedar-se fora dels alliberaments mentres que la seua número dos, amb menor responsabilitat, sí que té dedicació al 100%” i ha recordat que “la regidora d'agricultura, brigada municipal de jardins, neteja viària i edificis incrementa l'alliberament respecte a la legislatura anterior a pesar de tindre menys competències”.

  Finalment, la portaveu popular ha exigit al Govern d'esquerres que “estos alliberaments valguen perquè Llíria tinga una atenció com es mereix, ja que porten quatre anys ignorant les demandes i necessitats de la ciutadania” alhora que hi ha assenyalat que “tant PSOE com Compromís-MOVE estan deslegitimats per a donar lliçons quan no prediquen amb l'exemple i convertixen l'Ajuntament de Llíria en moneda de canvi per a mantindre's en el Govern municipal, a pesar dels seus roïns resultats electorals”.

  Pujar