13 de desembre de 2019 13/12/19

Mazzolari: “Em compromet com a alcaldessa a tindre les portes obertes per a escoltar i explicar tot allò que fem”

Mazzolari: “Em compromet com a alcaldessa a tindre les portes obertes per a escoltar i explicar tot allò que fem” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mazzolari: “Em compromet com a alcaldessa a tindre les portes obertes per a escoltar i explicar tot allò que fem” - (foto 2)

  La candidata a l'alcaldia de Llíria Reme Mazzolari ha assegurat hui que es compromet com a alcaldessa “a tindre les portes obertes per a escoltar i explicar tot allò que fem”. Així ho ha manifestat en l'acte de tancament de campanya dels populars edetans, en el que ha assistit la presidenta del PPCV Isabel Bonig i la presidenta comarcal Mari Carmen Contelles.

  Mazzolari ha afirmat que “en este acte no sols tanquem una campanya de treball i esforç intens sinó una legislatura que s'ha caracteritzat per la inestabilitat de pactes i repactes entre distintes formacions” i ha recordat que l'Ajuntament de Llíria ha tingut el Govern amb més regidors de la història de la democràcia, 14 de 21 ---7 del PSOE, 5 de Compromís-MOVE, uno de Podemos i un ex de Ciutadans i de què ens ha servit? Han sigut incapaços d'estar a l'altura del que és realment important”.

  La candidata popular ha assegurat que “el diumenge, la ciutadania tornarà a tindre la paraula i la decisió última de si volen repetir el que tenim ara o si volem canvi”, per això, ha demanat el vot per al PP perquè “si es vol canvi cal concentrar el vot en una força política a què donar-li la majoria suficient perquè es puga formar un Govern estable”.

  No al centre de recepció de menors

  La candidata a l'alcaldia de Llíria ha subratllat que “no vendré la meua ciutat com altres perquè sóc lliriana, em crec Llíria, la sent i tinc l'orgull de ser d'esta ciutata” perquè “sóc mare i vull el millor per a tots, per als meus fills i per als menors desfavorits també”. Els usuaris del centre de recepció de menors “mereixen una atenció pública de qualitat que els garantisca un futur d'oportunitats”.

  “Com a ciutat no estem preparats, ja que no tenim tots els servicis que necessita este recurs social, carències totes elles que perjudiquen en negatiu per a totes les parts: per als menors i per al municipi en general”, ha advertit

  “Si sóc alcaldessa m'oposaré com he fet fins ara perquè el centre de recepció de menors no s'instal·le a Llíria i ho faré per sentit comú i per responsabilitat amb la meua ciutat i amb els usuaris d'este centre que mereixen una atenció pública de qualitat”, hi ha assenyalat.

  El programa de Govern

  Mazzolari ha explicat el seu programa de Govern per als pròxims quatre anys, en el que ha destacat el gran projecte de FP Dual en el complex d'El Prat perquè siga tot un referent educatiu en la Comunitat Valenciana, la construcció del nou IES Camp de Túria i el nou col·legi de primària en la zona de Mura. La instal·lació de l'Escola d'Adults i l'Escola Municipal d'Anglés en l'actual IES Camp de Túria.

  També, ha subratllat la construcció de la residència i centre de dia per a persones amb discapacitat, l'ampliació de la Llar del Jubilat i la construcció de vivendes tutelades per als nostres majors i jóvens dependents. La reobertura de la plaça de Partidors i la remodelació de la plaça Major així com l'avinguda dels Furs des de la plaça de l'Olm fins a Ca Porcar.

  En matèria esportiva, Mazzolari ha assegurat que “volem dur a terme obres d'ampliació, reparació i millora en pràcticament totes les instal·lacions esportives i l'ampliació de l'accés i millores en El Canó”. A més, es crearà una zona amb rocòdrom i skateboard així com la construcció del recinte firal.

  “Atendrem les necessitats dels diferents barris millorant l'estat els carrers, servicis municipals de neteja i manteniment i millorarem la seguretat ciutadana estudiant l'establiment de retenes de Polícia de Barri Local”, ha explicat Mazzolari, qui ha destacat que “seguirem amb les actuacions arqueològiques en Les Termes Romanes i les intervencions en Trulls de Daüd i en l'entorn de La Sang”.

  Per últim, Mazzolari ha subratllat que “donarem suport als artistes, músics, escriptors, escultors i esportistes d'elit” alhora que “estudiarem formes d'incentivar l'activitat agrícola, industrial i comercial en el municipi per a crear ocupació”.

  ocultar
  Mazzolari: “Em compromet com a alcaldessa a tindre les portes obertes per a escoltar i explicar tot allò que fem”
  Pujar