29 de setembre de 2020 29/9/20

Mazzolari aposta per una Llíria moderna i atractiva amb la reurbanització de la Plaça Major, millors accessos i zones de pàrquing públic

Mazzolari aposta per una Llíria moderna i atractiva amb la reurbanització de la Plaça Major, millors accessos i zones de pàrquing públic - (foto 1)

  La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Llíria, Reme Mazzolari, ha defés una Llíria moderna i atractiva amb iniciatives com la reurbanització de la Plaça Major, millores en els accessos com són la zona dels Olivarets i l'eixida a Pedralba, així com l'adequació de zones de pàrquing públic en diferents punts de la ciutat.

  En este sentit, Mazzolari ha explicat que “Llíria necessita continuar avançant després de quatre anys de paràlisi, per això, durem a terme la reobertura de la plaça de Partidors, remodelació de l'Av. dels Furs des de la plaça de l'Olm fins a Ca Porcar, la integració urbana amb millora de la peatonalización dels carrers Llibertat i Colom així com l'asfalt de l'accés als recintes del centre cívic El Prat amb millores d'urbanització”.

  A més, la candidata popular hi ha assenyalat que “s'eliminaran les barreres arquitectòniques i es condicionaran les voreres, urbanitzarem la intersecció del carrer Benissanó amb Garcilaso per a dotar de més seguretat als veïns de la zona” i ha afegit que “s'instal·larà nou mobiliari i jocs en els parcs infantils, després de tres anys de total abandó”.

  “Mentres duren les obres de les nou dependències de la Policia Local, de manera provisional els agents seran reubicats en unes instal·lacions dignes”, ha assegurat Mazzolari, qui ha anunciat que “amb els recursos necessaris, s'implantarà la policia de barri”.

  Millores en urbanitzacions

  De la mateixa manera, ha explicat que “realitzarem l'execució del viari que connecta la CV-25 amb les urbanitzacions del nord-est i es realitzaran punts de trobada en les urbanitzacions i es milloraran els ja existents”. A més, “recuperarem les activitats estivals per als més menuts en els punts de trobada en les urbanitzacions”.

  Major atenció al ciutadà

  Respecte als servicis municipals, Mazzolari ha defés una major atenció al ciutadà amb l'ampliació d'horaris en edificis municipals i millores en la prestació de servicis com la neteja viària i el manteniment tant del nucli urbà com en les urbanitzacions. També, es reorganitzarà el servici d'arreplega de fem, efectes i restes de poda, es repararan els contenidors soterrats en el nucli urbà i s'equiparà de nous, inclosos els de reciclatge, en les urbanitzacions.

  Igualment, ha indicat que “es construiran nous parcs canins amb equipament per a gimnàstica i creació de pipí cans”. Així, es renovarà el cens caní amb la inclusió de l'ADN i la prova serà gratuïta. Respecte al cementeri, es realitzaran obres d'adequació amb l'ampliació de nínxols, noves sales i forn crematori per a residus.

  Pujar