29 de maig de 2020 29/5/20

Mazzolari advertix que Civera “ens ha enganyat una vegada més”

  • La portaveu popular anuncia que “el PP formalitzarà la demanda en contra de l'adjudicació d'esta obra plena d'irregularitats”

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha advertit hui que l'alcalde socialista Manolo Civera “ens ha enganyat una vegada més” perquè l'expedient del centre de recepció de menors de Llíria seguix avant.

Mazzolari s'ha pronunciat en estos termes al conéixer que “una vegada passades les eleccions, Civera va ordenar els advocats de l'Ajuntament de Llíria formular oposició a la mesura cautelar sol·licitada pel PP per a frenar la convocatòria de procediment obert per a contractar les obres de rehabilitació de l'edifici d'El Prat, on està previst ubicar el centre de recepció de menors de Llíria”.

“Civera ha mentit descaradament a tota la ciutadania, ja que després assegurar en els mitjans de comunicació en campanya electoral que donava carpetada a l'expedient del centre de menors, coneixem que del que s'ha dit no hi ha res de veritat perquè en els jutjats ha fet tot al contrari”, ha criticat Mazzolari, qui ha assegurat que “un alcalde que mentix d'eixa manera als seus veïns és un frau”.

El PP formalitzarà la demanda

Mazzolari ha anunciat que “el PP formalitzarà la demanda en contra de l'adjudicació d'esta obra plena d'irregularitats”. De la mateixa manera, ha afirmat que “els populars, coherents, anem a seguir treballant per a parar este despropòsit de gestió dels partits d'esquerra que en esta nova legislatura contínua, posant contra les cordes la tranquil·litat i la prosperitat de la nostra ciutat”.

A més, la portaveu popular s'ha preguntat “si Compromís-MOVE compartix la postura del seu soci de Govern en relació al centre de recepció de menors, ja que de ser així també hauria enganyat a la ciutadania de Llíria perquè el seu alcaldable Joanma Miguel, en campanya electoral, va afirmar ser contrari a este projecte”.

Mazzolari ha assegurat que “o el Govern del PSOE i Compromís-MOVE fa aigües perquè no hi ha diàleg entre les formacions del pacte o, d'altra banda, tant PSOE com Compromís-MOVE han enganyat a tota la ciutadania durant la campanya electoral al pretendre fer creure que es donaria carpetada al centre de recepció de menors quan no és veritat”.

Pujar