26 de setembre de 2020 26/9/20

L'Orquestra ‘El Micalet’ protagonitza un acte d'agermanament entre Llíria i Conca

L'Orquestra ‘El Micalet’ protagonitza un acte d'agermanament entre Llíria i Conca - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Orquestra ‘El Micalet’ protagonitza un acte d'agermanament entre Llíria i Conca - (foto 2)

  Esport i música es van agafar de la mà ahir a Conca. Amb la celebració de el 'Dia de la Bici' en aquesta ciutat manxega, es va dur a terme també una jornada d'agermanament entre els ajuntaments de Conca i Llíria, amb motiu de l'etapa de La Vuelta 2017 que tindrà eixida i meta en aquests dos municipis.

  Un dels actes més destacats va ser l'actuació de l'Orquestra de Plectre 'El Micalet' de Llíria, protagonista d'un concert que va servir per a mostrar algunes de les obres que formen el seu ampli repertori, passant per peces de compositors del barroc, classicisme o altres més contemporànies. A més, no van faltar obres amb referències a la terra manxega, com 'La rosa del azafrán', i altres obres del folklore valencià.

  L'actuació de la formació dirigida per Miguel Gómez va tancar una jornada que havia donat començament amb una marxa ciclista que va recórrer els principals carrers de la ciutat. El regidor de Turisme, Ferran Pina, que encapçalava la representació de l'Ajuntament de Llíria en aquest acte, va voler "posar en valor els nexes en comú entre les dues localitats, destacant el seu extens patrimoni històric i l'amor per l'esport i la bicicleta".

  El pròxim 25 d'agost, la setena etapa de La Vuelta 2017 partirà des de la Ciutat de la Música i fixarà la seua meta a Conca, després del recorregut més llarg d'aquesta edició, amb un total de 205,2 quilòmetres. El director de La Vuelta, Javier Guillén, present durant la jornada, va destacar que "a més de ser la més llarga, la setena etapa serà també la que compte amb el patrimoni històric més ric, la qual cosa convertirà al 25 d'agost en un dia històric i màgic".

  Pujar