19 de setembre de 2020 19/9/20

Llíria torna a ser capital del ciclisme de la Comunitat Valenciana

Llíria torna a ser capital del ciclisme de la Comunitat Valenciana - (foto 1)
  • La ciutat acull de nou un dels esdeveniments més importants de l'esport amb bicicleta, la 8 Volta Ciclista Província de València

Llíria acollirà la tercera etapa de la 8 Volta Ciclista Província de València que es durà a terme el pròxim dissabte, 8 de setembre. D'aquesta manera, la localitat torna a ser capital del ciclisme de la Comunitat Valenciana després d'haver protagonitzat algun dels esdeveniments més importants d'aquesta modalitat esportiva.

Pedro Vicente Alamá, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Llíria, ha acudit a la presentació de l'esdeveniment que ha tingut lloc en la Diputació Provincial, on s'ha mostrat orgullós de tornar a impulsar aquest tipus d'iniciatives: "Des de la regidoria d'Esports treballem perquè Llíria torne a ser la capital del ciclisme de tota Espanya. L'any passat ja va ser seu de l'eixida de la Volta Ciclista a Espanya. Per a nosaltres és un honor albergar tipus d'esdeveniments esportius i que la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana compte amb el nostre municipi com a referent de la Comunitat Valenciana", agraïments que també recauen sobre la Penya Pedal "pel seu treball constant en tots aquests esdeveniments", explica l'edil.

Els veïns i les veïnes de Llíria podran presenciar la 8 Volta Ciclista Província de València el dissabte, 8 de setembre, des de poc abans de l'eixida oficial de meta, a les 15.00 hores. Una jornada única a la qual el regidor Pedro Vicente anima a assistir per a gaudir d'una iniciativa d'aquestes característiques, que al seu pas per Llíria consta de 20,8 quilòmetres.

La resta d'etapes comprenen recorreguts entre València i Riba – Roja del Túria en la seua primera jornada el 6 de setembre amb un total de 132 quilòmetres, una segona entre Benagéber i Aras de los Olmos el dia 7 de 153 quilòmetres i la fase final, el dia 9, a Montcada, de 123 kms.

Pujar