25 de setembre de 2020 25/9/20

Llíria tanca el cicle de concerts “A tres bandes”

Llíria tanca el cicle de concerts “A tres bandes” - (foto 1)
  • Les actuacions de l'Ateneu Musical de Cullera, La Artística de Buñol i la Unió Musical de Llíria protagonitzen el gran espectacle oferit anit

MÉS FOTOS
Llíria tanca el cicle de concerts “A tres bandes” - (foto 2)
Llíria tanca el cicle de concerts “A tres bandes” - (foto 3)
Llíria tanca el cicle de concerts “A tres bandes” - (foto 4)

Llíria va tornar a oferir, una jornada més, la millor música de banda del món amb les actuacions, en un mateix escenari, de tres de les més reconegudes agrupacions de la Comunitat Valenciana. La Unió Musical de Llíria dirigida per Pablo Marqués, La Artística de Buñol davall la batuta de Mario Ortuño, i l'Ateneu Musical de Cullera amb la direcció de Ferrer Ferran, van ser les protagonistes del gran espectacle celebrat anit al teatre de la Unió.

Este extraordinari concert va servir per a posar la clausura oficial al cicle “A tres bandes” impulsat per l'Associació Musical Buñol-Cullera-Llíria, que també integren la Primitiva de Llíria, Santa Cecília de Cullera i La Armónica de Buñol. L'acte va comptar amb la presència dels alcaldes dels seus respectius municipis, el de Llíria Manolo Civera, la de Buñol Juncal Carrascosa, i el de Cullera i també diputat provincial de Bandes de Música Jordi Major.

Esta associació, que reunix a estes sis prestigioses bandes valencianes, es va constituir al 2017 i eixe mateix any va iniciar a Cullera una gira de sis concerts a les tres localitats. El seu objectiu és promoure grans activitats musicals, com la banda jove de l'associació, composta per músics menors de 25 anys de les sis societats, que van realitzar una gira per Holanda al juliol de 2017. I ja estan preparant nous projectes que potencien el gran valor de la música de banda a la Comunitat Valenciana.

Com Llíria que, una vegada més, ha tornat a demostrar la seua capacitat per a generar grans espectacles musicals, com el celebrat anit i que forma part dels més de 170 esdeveniments, tant nacionals com internacionals i de variats estils, que se celebren anualment al municipi a través de tot el seu teixit associatiu cultural. Un fet pel que també la “Ciutat Valenciana de la Música” aspira a ser reconeguda com a Ciutat Creativa de la Música per la Unesco.

Pujar