elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria presenta els nivells de risc epidemiològic més baixos des de la fi del confinament

Llíria presenta els nivells de risc epidemiològic més baixos des de la fi del confinament
  • La situació de les restes genòmiques del virus en les aigües residuals és quasi nul·la

MÉS FOTOS
Llíria presenta els nivells de risc epidemiològic més baixos des de la fi del confinament - (foto 2)

Segons les últimes analítiques realitzades, la situació de restes genòmiques del virus COVID en les aigües residuals de Llíria, des del mes de febrer, és pràcticament nul·la, la qual cosa corrobora els pocs contagis que s'estan produint a la localitat.

D'esta manera, s'ha aconseguit estabilitzar la situació epidemiològica sl municipi, que presenta un número màxim de 8 contagis setmanals des del passat 16 de març. Esta dada es va produir la setmana del 13 al 19 d'abril, i en la resta de setmanes mai es va pujar de 6. Són unes xifres allunyades de la incidència patida després de les festes nadalenques, que van obligar al tancament perimetral de la localitat pel gran increment del nombre de contagis.

A més, esta millora de la situació sanitària del municipi coincidix amb l'avanç del procés de vacunació, que s'està desenvolupant a bon ritme en l'edifici Multiusos.

No obstant això, l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha volgut recalcar que “és necessari que totes i tots continuem actuant amb responsabilitat, per a garantir la salut col·lectiva i poder véncer, definitivament, a la pandèmia”.

“Agraïm el respecte i el compliment de les mesures establides per part de la ciutadania per a mantindre este nivell de risc baix, així com el grandíssim esforç del personal sanitari, que no han deixat de treballar per a començar a donar la volta a esta complicada situació, que també permetrà tornar prompte a la normalitat en els centres de salut”, ha afegit el primer edil.

Pujar