elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria posposa la celebració de les festes patronals de San Miguel fins a 2022

Llíria posposa la celebració de les festes patronals de San Miguel fins a 2022
  • Solament es celebraran actes culturals i religiosos puntuals en honor al patró del municipi

L'Ajuntament de Llíria i la Germandat de Sant Miquel han acordat la no celebració de les festes patronals per a este 2021. L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha explicat que “esta decisió es deu a un exercici de prudència i respecte a la situació sanitària actual, que ens obliga a seguir alerta i actuar amb la màxima responsabilitat possible”.

Per això, davant la impossibilitat de dur a terme amb les màximes garanties sanitàries alguns dels seus actes tradicionals i emblemàtics, com la Baixà o la processó, s'ha decidit posposar la seua celebració per a l'any 2022. El regidor de Festes, Pere Vicent, ha indicat que “tots esperem, amb molta il·lusió, que la situació sanitària ens permeta tornar a celebrar les nostres festes patronals l'any que ve”.

No obstant això, en l'acord establert entre el consistori i la Germandat de Sant Miquel, sí s'ha aprovat la celebració d'actes culturals i religiosos puntuals en honor al patró del municipi, amb l'objectiu que la ciutadania puga gaudir d'algunes propostes segures.

Pujar