19 de gener de 2021 19/1/21

Llíria mostra les seues novetats turístiques en Fitur 2020

Llíria mostra les seues novetats turístiques en Fitur 2020 - (foto 1)
  • El municipi també apostarà enguany pel turisme esportiu amb la celebració del Preolímpic Femení d'Handbol

MÉS FOTOS
Llíria mostra les seues novetats turístiques en Fitur 2020 - (foto 2)
Llíria mostra les seues novetats turístiques en Fitur 2020 - (foto 3)
Llíria mostra les seues novetats turístiques en Fitur 2020 - (foto 4)
Llíria mostra les seues novetats turístiques en Fitur 2020 - (foto 5)
Llíria mostra les seues novetats turístiques en Fitur 2020 - (foto 6)

Turisme Llíria està participant un any més en la Fira Internacional de Turisme de Madrid per a presentar les últimes novetats de la seua oferta turística, en l'espai del Patronat Provincial ‘València Turisme’.

En el Dia de la Comunitat Valenciana en Fitur 2020, l'alcalde Manolo Civera i edils de la corporació municipal han rebut en l'expositor de Llíria la visita del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, de la vicepresidenta Mónica Oltra, i del president de la Diputació de València, Toni Gaspar, entre altres autoritats.

L'Ajuntament de la capital del Camp de Túria promociona enguany la recuperació i posada en valor del Santuari Oracular i les Termes Romanes de Mura, que tornarà a ser visitable en els pròxims mesos. A més, oferirà un avançament de “El gran sueño edetano de Nigrino: Santuario Oracular y Termas Romanas de Mura”, que mitjançant les més avançades tecnologies de Motion Graphics i 3D reflectirà l'aspecte real exterior i interior que tenia este complex arquitectònic en la seua època d'esplendor en el segle I.

L'altre gran atractiu de l'activitat promocional serà el reconeixement de Llíria com a Ciutat Creativa de la Música per la Unesco, una distinció que, actualment, només té Sevilla a Espanya i una quarantena de ciutats a tot el món, i que permet disfrutar d'una important agenda musical al municipi.

Precisament, l'alcalde Manolo Civera ha aprofitat la seua presència en Fitur per a reunir-se amb representants de l'Oficina Nacional de Turisme de la Xina, així com dels municipis espanyols de Dénia, Valladolid, Burgos i Terrassa, integrats en la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco. L'objectiu era començar a impulsar projectes de col·laboració en l'àmbit cultural i turístic, i de fet amb el seu homòleg de Dénia s'ha acordat promoure una estratègia per a liderar conjuntament el valor gastronòmic i musical de la Comunitat Valenciana. 

Turisme Llíria donarà a conéixer demà als professionals del sector estos dos projectes dins de la seua agenda de presentacions que també inclou la seua nova web i la tercera edició del LLUM FEST, festival de músiques del món i ritmes ètnics, davall la marca “Mediterranew Musix” de Turisme Comunitat Valenciana. Igualment, una altra de les activitats programades serà l'actuació, el dissabte 25, del Grup de Danses i Rondalla “El Tossal” de Llíria.

Turisme esportiu

Finalment, l'alcalde Manolo Civera, que ha mantingut una trobada en Fitur amb el president de la Real Federación Española de Balonmano Francesc V. Blázquez i la vicepresidenta del Comité Olímpic Espanyol Isabel Fernández, ha volgut destacar que des de Llíria “ens sumarem també a l'aposta de la Generalitat pel turisme esportiu, ja que este any, gràcies al recolzament institucional, tenim l'honor de ser la seu del Preolímpic Femení d'Handbol que es disputarà al Pla de l’Arc entre el 20 i el 22 de març”.

“Este esdeveniment esportiu i la seua proximitat amb les Falles ens obri la porta a poder rebre un gran nombre de visitants en estes dates. Per això, esta competició internacional servix per a reforçar la nostra estratègia de promoció turística, basada en un extraordinari patrimoni històric, les tradicions festives i l'oferta musical”, ha assenyalat.

Pujar