6 de desembre de 2019 6/12/19

Llíria Jove presenta "l'Octubre és jove" amb múltiples activitats infantils i juvenils

  La Regidoria de Joventut inicia hui una àmplia programació d'activitats infantils i juvenils. Baixa el lema "l'Octubre és jove", l'Espai Jove es convertirà en un punt d'encontre per a adolescents, xiquetes i xiquets, que es divertiran amb múltiples tallers i activitats d'oci.

  Durant tot el mes d'octubre, els més menuts podran participar en els diferents tallers que s'organitzen cada dilluns, dimecres i divendres, en horari de 17.30 a 19.30 hores. Entre estes activitats, estan els tallers de Tècniques Artístiques, de la Festivitat del 9 d'Octubre, de Música i Moviment o els tallers de Halloween. Tots aquells interessats en participar, hauran d'inscriure's prèviament perquè les places són limitades.

  El dia 31 d'octubre, amb motiu de la celebració de Halloween, Llíria Jove ha preparat una programació especial, amb un taller de Màscares, un Photocall de Halloween i el concert de Dani Miquel amb el títol "De por". Per rematar la vesprada, es realitzarà una passejada pels carrers de Llíria, en què tots disfressats demanaran el típic "Truc o tracte".

  Per altra banda, la programació juvenil d'octubre arranca amb una sessió "d'Escape Room" el dissabte 6 d'octubre; i continuarà amb dos jornades de "Gaming Experience", els dies 12 i 13 d'octubre i amb el "Last Day Zombie", que el dia 26 d'octubre prendrà els carrers del municipi. Les inscripcions per a les activitats ja estan obertes. Són totes gratuïtes, a excepció del "Last Day Zombie" que té un preu de 3 euros per als empadronats a Llíria.

  La programació de "l'Octubre és jove" es completa amb altres actes commemoratius del 9 d'Octubre, com el concert d'Andreu Soler del 8 d'octubre a les 22.30 hores o la celebració de la tercera edició de l'Iberofest, el 6 d'octubre; i la celebració del "Mig Any Faller", amb l'actuació de l'orquestra Scream, el pròxim 13 d'octubre al pavelló Pla de l'Arc.

  ocultar
  Llíria Jove presenta "l'Octubre és jove" amb múltiples activitats infantils i juvenils
  Pujar