elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria Jove convoca 15 beques per a corresponsals juvenils

Llíria Jove convoca 15 beques per a corresponsals juvenils
  • El termini de presentació de sol·licituds estarà obert del 12 al 26 de març

L'Ajuntament de Llíria,  a través de la Regidoria de Joventut, ha convocat un total de 15 beques, per a joves entre 12 i 20 anys, que exerciran com a corresponsals juvenils.

La regidora de l'àrea, Vallivana Murgui, ha explicat que les persones seleccionades “actuaran com a mediadores d'informació juvenil en els centres educatius de la població, alhora que es fomenta la participació, l'associacionisme i la implicació del col·lectiu juvenil en les polítiques municipals”.

Esta figura, creada l'any 2018, promou una xarxa de representants dels joves de la localitat per a facilitar la interrelació entre el col·lectiu i la regidoria. Entre les seues funcions està la difusió de la informació generada pe l’Espai Jove sobre activitats i recursos que tenen al seu abast, la implementació de noves propostes per a accions juvenils, a més de rebre formació sobre tècniques bàsiques d'informació juvenil.        

L'Ajuntament concedirà als corresponsals seleccionats unes beques amb una ajuda econòmica màxima de 150 euros, i a més tindran prioritat en la participació de dues activitats i cursos gratuïts de la Regidoria de Joventut amb places limitades.

Les sol·licituds per a participar es poden presentar del 12 al 26 de març en l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Llíria o través de la Seu Electrònica. A més de l'edat, els requisits són estar matriculat en qualsevol centre educatiu de Llíria i estar empadronat al municipi. Les bases de la convocatòria estan disponibles en el tauler d'anuncis de la web municipal.

“Les beques tenen una duració de març a juny a 2020, encara que òbviament tot dependrà de l'evolució del coronavirus i com pot afectar les activitats programades”, ha especificat la regidora.

Pujar