22 de gener de 2021 22/1/21

Llíria invertix més de 16.000 euros en la instal·lació de noves marquesines per al bus municipal

Llíria invertix més de 16.000 euros en la instal·lació de noves marquesines per al bus municipal - (foto 1)

    La Regidoria d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de Llíria continua la seua aposta per la millora del servei de transport públic, amb la instal·lació de noves marquesines en diferents rutes de les línies del bus municipal, que han suposat una inversió total de 16.400 euros.

    Amb la instal·lació d'este mobiliari urbà es pretén "donar un millor servei a les parades de l'autobús de Llíria, resguardant als usuaris del sol, la pluja o el vent" ha explicat el regidor de l'àrea, Francesc Fombuena, amb l'al·licient afegit d'"incrementar la seguretat viària".

    Segons l'edil, esta mesura "demostra novament que, des del Consistori, s'està responent als suggeriments i necessitats de la ciutadania. Per aquesta raó, s'ha registrat un increment del nombre d'usuaris després de les millores realitzades i la reorganització dels horaris de les rutes del bus municipal".

    En concret, s'han instal·lat ja dues noves marquesines al carrer Puríssima, dins del recorregut de la Línia 1 del bus urbà. Pròximament, la Brigada Municipal d'Obres s'encarregarà de la instal·lació d'una marquesina a la urbanització de la Joliesa, corresponent a la Línia 5, i una altra a la urbanització San Miguel, pertanyent a la Línia 4.

    Pujar