elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria inverteix 20.000 euros a ajudar als alumnes que estudien fóra de la localitat

Imatge d´arxiu
Imatge d´arxiu
  • La subvenció està destinada a cobrir les despeses de transport dels joves, els qui rebran un màxim de 170 euros i un mínim de 100 euros, segons la seua renda econòmica

L'Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria d'Educació, ha convocat el programa d'ajudes a la mobilitat de l'alumnat universitari, de cicles formatius de grau superior i de titulacions artístiques superiors o equivalents corresponent al curs 2019-2020. Esta convocatòria de subvencions, dotada amb 20.000 euros, està destinada als joves que han cursat estudis presencials no inclosos en l'oferta docent dels centres de la localitat.

Les persones beneficiàries podran rebre una ajuda màxima de 170 euros i un mínim de 100 euros, en funció de la seua renda econòmica. En l'última convocatòria, es van concedir un total 131 sol·licituds.

Este programa cobrix part de la despesa de transport dels joves que cursen els seus estudis fora del terme municipal. Per a accedir a ell, es requerix estar empadronat a Llíria i haver aprovat en el curs anterior almenys el 60% de les assignatures o crèdits, excepte per a l'alumnat de primer any acadèmic.

Les sol·licituds es poden presentar des de hui i fins al pròxim 11 de desembre, tant de manera telemàtica per la Seu Electrònica com presencialment en l'Oficina d'Atenció Ciutadana demanant cita prèvia per a fer el registre. Les bases de la convocatòria estan disponibles en el tauler d'anuncis de la web municipal. 

Pujar