17 d’octubre de 2019 17/10/19

El PP de Llíria durà a terme un pla de manteniment i recuperació en la vessant de Sant Miquel i de l'entorn de Sant Vicent

El PP de Llíria durà a terme un pla de manteniment i recuperació en la vessant de Sant Miquel i de l'entorn de Sant Vicent - (foto 1)
MÉS FOTOS
El PP de Llíria durà a terme un pla de manteniment i recuperació en la vessant de Sant Miquel i de l'entorn de Sant Vicent - (foto 2)

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Llíria, Reme Mazzolari, ha anunciat hui que “els populars duran a terme un pla de manteniment i recuperació en la vessant de Sant Miquel i en l'entorn de Sant Vicent, després de portar quatre anys abandonats”.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera durant una visita en la vessant de Sant Miquel, en la que ha comprovat l'estat d'abandó en què es troba. Així, ha recordat que “durant quatre anys el Govern d'esquerres no ha dut a terme cap actuació per a recuperar la zona i eradicar la plaga de plantes invasores com el cactus mexicà o la figuera de pala que estan posant en perill la vegetació autóctona”.

Així mateix, la candidata popular també hi ha assenyalat que “durem a terme una actuació en l'entorn de Sant Vicent i els accessos al parc natural per a conservar el medi natural, millorar les instal·lacions i garantir la seguretat dels ciutadans que disfruten d'esta important joia natural que té Llíria”. A més, ha afegit que “condicionarem el carril bici, la il·luminació i el mobiliari urbà de la zona”.

Mazzolari ha destacat que “recuperarem el voluntariat mediambiental així com les rutes de senderisme per a donar a conéixer el patrimoni natural edetà”. De la mateixa manera, ha afirmat que “es destinaran recursos per a eliminar els abocadors incontrolats i la neteja de les nostres muntanyes”.

Patrimoni i turisme

La cap de llista dels populars edetans ha destacat “l'important compromís” del PP en la recuperació del patrimoni històric, ja que “durant els anys de Govern del PP s'han invertit nombrosos recursos no sols per a fer de Llíria un municipi turísticament atractiu sinó perquè la ciutadania disfrute de la seua riquesa històrica, integrada en l'entorn municipal”.

En este sentit, Mazzolari ha explicat que “seguirem amb les actuacions arqueològiques en les Termes Romanes de Mura, continuarem amb les intervencions en l'entorn de La Sang i Trülls de Daüd i promourem el patrimoni arqueològic taurí” i ha afegit que “Llíria tindrà presència en les fires de turisme autonòmiques i nacionals per a promocionar la gastronomia, els productes agrícoles, les tradicions i el patrimoni històric, artístic i musical”.

Així, en matèria de turisme ha indicat que “és clau dotar a Llíria d'infraestructures que puguen acollir un nombre més gran de visitants, per això, convertirem l'edifici de l'estació de tren en un hotel rural i s'habilitarà un pàrquing d'autobusos en l'entrada de Llíria per a facilitar l'arribada de visitants. A més, impulsarem la promoció turística amb una visió global que done major projecció a la riquesa de la nostra ciutat”.

Agricultura i caça

De la mateixa manera, ha destacat que “realitzarem actuacions de manteniment i millora dels camins rurals del municipi” i en matèria d'agricultura ha destacat la importància de “promocionar els nostres cítrics, incrementar la seguretat dels camps agrícoles i impulsar iniciatives que asseguren el relleu generacional per mitjà de la incorporació de jóvens al mercat laboral en el sector agrícola”.

Finalment, la candidata popular ha afirmat que “recolzarem la caça i la seua funció de conservació del medi natural amb la posada en marxa de mesures de gestió forestal i mediambiental, prevenció d'incendis i impuls de la biodiversitat”.

ocultar
El PP de Llíria durà a terme un pla de manteniment i recuperació en la vessant de Sant Miquel i de l'entorn de Sant Vicent
Pujar