elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria dóna la treta d’eixida a la XIV Setmana Taurina

Llíria dóna la treta d’eixida a la XIV Setmana Taurina
  MÉS FOTOS
  Llíria dóna la treta d’eixida a la XIV Setmana Taurina - (foto 2)

  La capital del Camp de Túria està preparada per a celebrar una nova edició de la Setmana Taurina, com a colofó a la Fira i Festes de Sant Miquel 2016. Este dijous, a les 21.00 hores, es farà a Ca la Vila el sorteig per al repartiment dels cadafals.

  Cinc entrades de vaques, cinc de bous i cavalls, un “encierro” de bous i un de vaques embolades, quatre concursos de ramaderies autòctones, festival taurí per als més menuts, i set nits de bous embolats, entre altres, conformen l’ampli programa d’actes que la Federació de Penyes Taurines de Llíria, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha preparat per a la present edició.

  Un total de 12 penyes són les encarregades enguany d’organitzar els festejos taurins que es duran a terme a la plaça Major i a la plaça 9 d’octubre. Fins a 20 animals braus eixiran als carrers de Llíria els pròxims 10

  NOTA: S’informa de que el festival taurí per a xiquets, programat per a la vesprada del dimarts 11, canvia de data i es celebrarà divendres 14 a les 17:30 hores.

  Pujar