elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria distingix a 28 estudiants per la seua excel·lència acadèmica en l'últim curs

  • L'Ajuntament dóna a conéixer les persones premiades amb motiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Llíria ha fet hui pública la relació d'estudiants del municipi distingits amb els Premis a l'Excel·lència Acadèmica de Primària, Secundària i Batxillerat del curs 2019-2020, que han recaigut en un total de 28 joves.

L'anunci s'ha realitzat hui, Dia Internacional de la Ciutat Educadora, en un any a més en el qual se celebra el 30 aniversari de l'Associació Internacional de Ciutats Educadors a la qual pertany Llíria. La commemoració d'esta jornada porta per lema en esta edició “30 Anys transformant persones i ciutats per a un món millor”.

A causa de la situació sanitària actual per la pandèmia del COVID, no es realitzarà l'acte habitual de lliurament dels premis de manera presencial, però des de la Regidoria d'Educació s'ha preparat un vídeo de reconeixement públic amb les felicitacions del professorat al seu alumnat distingit: Primària (https://youtu.be/erixunilh2o) / Secundària i Batxillerat (https://youtu.be/trsjzemqorq).

La regidora responsable de l'Àrea, Vallivana Murgui, ha felicitat, en nom de tota la corporació, a totes les persones guardonades, així com a les seues famílies i professorat, “perquè és un honor comptar a la nostra localitat amb estudiants així, que donen el millor de si en el seu treball acadèmic i dediquen tants esforços a la seua formació”. 

Alumnat premiat

L'alumnat de Primària distingit enguany ha sigut Teresa Enguídanos Barona i Jana Martínez García (Col·legi Santa Ana); Belén Peñarrocha Verdeguer (Col·legi Francisco Llopis); Valeria Aleixandre Almero (CIEM Unió Musical); Inés Juárez Tébar, Mª Dolores Muñoz Rodríguez i Patricia Alexandra Muresan (CEIP Sant Vicent); Marta Barreres Ferrández, Francisco José Real Sánchez i Lorena Ariana Teleman (CEIP Sant Miquel).

Pel que respecta a Secundària, les persones premiades han sigut Claudia Torres Martínez i Aitana Montes Navarro (Col·legi Santa Ana); Laura Sancho Morató (Col·legi Francisco Llopis); Natasha Elori Riberiro (CIEM Unió Musical); María Yu García Muñoz, Natalia Desamparados Martín Rubio, Andrea Marín Hidalgo i Estela Sureda Elegido (IES Laurona); Andreu Cotanda Oliver, Pau Rocati Alegre, Meritxell Chisvert Enguídanos i Luis Rupérez Olmedo (IES Camp de Túria). 

Finalment, els premis a l'excel·lència acadèmica de Batxillerat han recaigut en Carmen Veses Cantó (Col·legi Francisco Llopis); Icíar Lucía Cuenca Iglesias i Álvaro Gorrea Veintimilla (IES Laurona); Helena Ruiz Sánchez, Leyre Benet Siméo i Lorena Zaragozá Portolés (IES Camp de Túria).

L'alumnat premiat rebrà un guardó econòmic de 50 euros. Per a rebre-lo, han de posar-se en contacte amb el Departament d'Educació a través del telèfon 962780578.

Pujar