29 de novembre de 2020 29/11/20

Llíria dedica una setmana a les seues persones majors

  Les persones majors de Llíria podran disfrutar de diferents activitats, organitzades especialment per a elles, en les jornades dedicades a este col·lectiu que se celebraran del 6 al 10 de maig.

  L'Àrea de Polítiques Inclusives i Igualtat de l'Ajuntament edetà ha dissenyat esta setmana que inclourà també un homenatge al voluntariat de Llíria que dedica el seu temps a les persones majors del municipi, en un acte que a més comptarà amb l'actuació musical d'un cor intergeneracional.

  L'oferta artística es completa amb el tradicional concert de la Banda UDP i la funció teatral “André y Dorine” de la companyia Kulunka Teatre, que reflexiona sobre la malaltia de l'Alzhèimer.

  Les persones majors de Llíria també podran participar en els tallers de risoteràpia i noves tecnologies, demostracions esportives, la xarrada sobre protecció dels béns personals, la visita guiada al parc de Sant Vicent o jocs de taula.

  Finalment, les jornades comptaran amb un interessant acte de memòria oral amb els testimonis de les persones que van treballar a la fàbrica de Ríos, i que estarà conduït pels historiadors Joan Josep Adriá i Amparo Castillo, autors del llibre “La fàbrica dels sacs de Ríos: una indústria del passat llirià (1929-1974)”.

  Pujar