elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria crearà un Consell Local de les Persones Majors a iniciativa de Ciutadans

José Antonio Fombuena Salado
José Antonio Fombuena Salado
  • Fombuena Salado: “Agraïm el suport unànime perquè aquest col·lectiu augmenta gradualment i mereix major representació”

Llíria crearà un Consell Local de les Persones Majors “a iniciativa de Ciutadans (Cs)”, ha destacat el seu portaveu José Antonio Fombuena Salado.

Per al regidor de la formació taronja, “els majors són els que millor coneixen les qüestions que els afecten i per això poden generar propostes que vetlen per les seues necessitats, al mateix temps que aporten a la societat aqueixa saviesa tan preciada que l'edat i l'experiència et dóna”.

A més, ha esgrimit l'edil, “són aqueixa valuosa part de la ciutadania que dia a dia augmenta notablement”. Per això, ha defensat, “l'Ajuntament ha d'implantar polítiques que milloren la seua vida”.

En aquest sentit, ha explicat, “la creació d'aquest consell servirà per a augmentar la representació de les persones majors i ens dota així d'una eina amb la qual augmentar la seua participació social i poder invertir els recursos necessaris en aquells projectes que milloren les seues vides”.

A més, l'edil de Cs ha subratllat que “és una oportunitat per a dinamitzar les accions de les associacions amb programes, activitats, jornades culturals o formatives, etc., i dotarà a l'Ajuntament d'un òrgan de consulta i assessorament que millorarà l'elaboració dels programes destinats a aquest col·lectiu”.

Finalment, ha detallat Fombuena Salado, “en el Consell participaran no sols les associacions de persones majors de la ciutat sinó també representants dels sindicats, les residències o centres de majors, l'administració autonòmica, la Federació de Persones Majors de la Comunitat Valenciana i els partits polítics que formen la Corporació Municipal”.

Pujar