25 de gener de 2020 25/1/20

Llíria crea un Fòrum de Mobilitat

  • L'Ajuntament convoca a la ciutadania per a participar en esta iniciativa amb la seua primera reunió que se celebrarà demà divendres

L'Ajuntament de Llíria constituirà demà divendres el Fòrum de Mobilitat Local. La primera reunió d'este òrgan participatiu tindrà lloc a les 19.00 hores a l’Espai Turisme Llíria, amb una convocatòria oberta a tota la ciutadania.

“Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, hem impulsat este fòrum de debat i participació per a abordar els problemes d'accessibilitat, trànsit i mobilitat que presenta el municipi de Llíria”, ha explicat l'edil responsable de l'àrea, Paco García.

En este primer acte, es realitzarà també la presentació pública del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) que ha redactat el consistori.

“Volem que en estw nou espai de debat puguen participar persones a títol personal, entitats socials, polítiques, empresarials, forces de seguretat i Protecció Civil, associacions veïnals, tècnics, experts municipals i externs, per a entre tots ser part activa d'este canvi en el concepte de mobilitat que volem per a la Llíria del segle XXI”, ha conclòs el regidor. 

Pujar