elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria celebra el Dia d'Europa amb un concert en el Centre Cultural La Nau de València

Llíria celebra el Dia d'Europa amb un concert en el Centre Cultural La Nau de València
  • La Camerata Llíria City Of Music-UIMP ha interpretat el programa ‘La Creativitat Barroca’

MÉS FOTOS
Llíria celebra el Dia d'Europa amb un concert en el Centre Cultural La Nau de València - (foto 2)
Llíria celebra el Dia d'Europa amb un concert en el Centre Cultural La Nau de València - (foto 3)
Llíria celebra el Dia d'Europa amb un concert en el Centre Cultural La Nau de València - (foto 4)
Llíria celebra el Dia d'Europa amb un concert en el Centre Cultural La Nau de València - (foto 5)

Llíria, fent valdre el seu segell de Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO, ha volgut commemorar el Dia d'Europa, que se celebra el 9 de maig, amb un concert extraordinari en col·laboració amb la Universitat de València.

El claustre del Centre Cultural La Nau de València ha sigut l'escenari, hui, d'esta actuació oferida per la Camerata Llíria City Of Music-UIMP, dirigida per a l'ocasió per Juan José Aguado, i amb la participació dels trompetistes solistes Miguel Cerezo i Vicente Olmos, i del guitarrista Rafael Serrallet. En este concert, ‘La Creativitat Barroca’, s'han interpretat obres de Vivaldi, Boccherini i Martín i Soler.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Llíria Manolo Civera, la vicerectora de Cultura i Esport de la Universitat de València Ester Alba, i la directora general de la Generalitat de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat Daría Terradez.

El primer edil ha manifestat que "hem volgut celebrar amb el llenguatge universal de la música el Dia d'Europa, una Unió Europea que necessitem més que mai. La Camerata Llíria City Of Music-UIMP, formada per músics de la Va unir Musical i la Primitiva de Llíria, és també l'exemple que des de la cooperació es poden fer grans coses, i això és igualment el que volem proclamar en aquesta jornada, la construcció d'una Europa millor".

D'esta manera, es tanca el cicle de concerts que ha dut a terme la Camerata Llíria City Of Music-UIMP, en les últimes setmanes, on ha actuat en la inauguració de l'auditori ‘Abelardo Salvo’ de l'empresa Power Electronics, i al Senat d'Espanya per a celebrar el reconeixement com a Manifestació Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial d'Espanya, que el Govern de l'Estat va concedir a les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Pujar