28 de març de 2020 28/3/20

Llíria amplia les ajudes de mobilitat per a estudiants als alumnes de cicles formatius superiors

    La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Llíria ha convocat un any més les ajudes de mobilitat per a estudiants que reben la seua formació fora del terme municipal. La principal novetat en este curs 2016-2017 és que podran sol·licitar-les també els alumnes de cicles de formatius de grau superior, a més dels universitaris i els estudiants de titulacions artístiques superiors.

    Els beneficiaris rebran subvencions per al transport d'entre 70 i 90 euros. Alguns dels requisits per a accedir a esta ajuda són estar empadronat i viure a Llíria des d'almenys un any abans de la convocatòria d'esta beca; estar matriculat en el curs 2016/2017; i haver aprovat en el passat curs almenys el 50% de les assignatures de qualsevol ensenyança universitària o cicle formatiu de grau superior, requisit que no estaran obligats a complir els alumnes de primer curs.

    Les sol·licituds es podran presentar en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Llíria durant els 10 dies hàbils següents a la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) .

    Pujar