27 d’octubre de 2020 27/10/20

Llíria adquirix huit nous desfibril·ladors

Llíria adquirix huit nous desfibril·ladors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Llíria adquirix huit nous desfibril·ladors - (foto 2)

  Els espais públics de Llíria amb major afluència de persones disposaran de desfibril·ladors. L'edil de Servicis, Francesc Fombuena, ha presentat el personal municipal afectat els nous aparells adquirits per l'Ajuntament per a instal·lar-los en diverses instal·lacions esportives, socials i administratives del municipi.

  La compra d'este equipament ha suposat una inversió de 14.348 euros i pretén convertir Llíria en una ciutat cardioprotegida. El regidor ha explicat que "són desfibril·ladors portàtils que estaran en cabines accessibles per a fer front a qualsevol contingència". "Estos aparells poden salvar vides davant d'una eventualitat i des del Govern municipal hem volgut apostar per la seguretat i disposar de les ferramentes adequades per a evitar defuncions per malalties cardiovasculars", ha afegit Fombuena.

  Estos 8 nous desfibril·ladors s'ubicaran al Poliesportiu El Canó, el Pavelló Pla de l'Arc, el Pavelló Vell i piscina descoberta, l'edifici Multiusos, la Llar del Jubilat, l'Espai Jove i Ca la Vila. A més, hi haurà una unitat mòbil que portarà la Policia Local de Llíria ja que, segons hi ha assenyalat l'edil de Servicis, "es tracta del cos de seguretat que més ràpid acudix normalment a les emergències".

  Igualment, es donarà formació als membres del personal municipal i als pertanyents a associacions esportives i socials perquè aprenguen a usar-los correctament. "Dos mans i un desfibril·lador salven una vida en el 90% dels casos, per això és important que tots estiguem preparats per a la seua utilització", ha destacat Francesc Fombuena.

  Pujar