22 d’octubre de 2020 22/10/20

Cs Llíria aconsegueix unanimitat per a detectar covid-19 en les aigües residuals

Cs Llíria aconsegueix unanimitat per a detectar covid-19 en les aigües residuals - (foto 1)
  • Fombuena: “També hem aconseguit suport unànime per a duplicar el nombre de contenidors a la urbanització Formidables”

Ciutadans (Cs) Llíria aconsegueix unanimitat “per a detectar covid-19 en les aigües residuals”, ha destacat el portaveu, José Antonio Fombuena, qui ha defensat que “la informació és crucial per a controlar la pandèmia”. “Tenint les dades d'incidència es poden adoptar les mesures necessàries per a previndre possibles rebrots”, ha argumentat.

D'altra banda, l'edil de la formació taronja ha explicat que “també s'ha aprovat per unanimitat duplicar el nombre de contenidors per a residus sòlids urbans a la urbanització Formidables”. “Era necessari dotar l'encreuament de Corriol Real de Bétera amb Camí de Sant Vicent a Benissanó amb més contenidors de vidre, paper, orgànic i plàstic”, ha detallat *Fombuena, qui ha declarat que “preocupava la falta d'espai que hi havia per a depositar residus perquè a l'ésser una zona de pas l'utilitzen moltes persones”.

Finalment, el regidor de Cs ha agraït el suport de la resta de grups “per la seua sensibilitat a dos temes que no podíem deixar passar”. “El primer, el del coronavirus, perquè la situació torna a empitjorar-se i la ciutadania reclama accions de prevenció, i el segon perquè la neteja dels carrers és també un aspecte fonamental per a la salubritat i la imatge del municipi”, ha assegurat.

Pujar