elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Escola de Música del Clarín organitza les Jornades de Perfeccionament 2021

L'Escola de Música del Clarín organitza les Jornades de Perfeccionament 2021
  • Durant tot el mes de juliol, els millors professionals de la Banda Primitiva impartiran estes classes

L'Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria ha preparat un mes de juliol replet d'activitat amb les Jornades de Perfeccionament 2021. Després d'un curs marcat per la normativa de la covid, el centre recupera esta activitat que tant d'èxit ha tingut des del seus inicis l'any 2019.

Durant tot el mes de juliol, els músics professionals del Clarín de totes les especialitats impartiran les classes extraordinàries, perquè l'alumnat de l'Escola de Música, els membres de les agrupacions i tots aquells músics externs que vulguen puguen aprendre de la seua experiència i professionalitat.

"És importantíssim per al nostre alumnat que puguen tindre contacte amb altres professionals per ampliar experiències i punts de vista" explica la vicepresidenta de l'Àrea Educativa, Ana Martínez. "A través d'estes jornades, els oferim la possibilitat d'ampliar la seua formació i fer-ho amb músics de casa, del Clarín; i que són músics de referència que poden aportar molt al nostre alumnat".

Les inscripcions ja estan obertes a la Secretaria de la Banda Primitiva (618.09.39.71) o per formulari telemàtic: https://forms.gle/MDTiAX9uuJBb576dA

Les jornades són totalment gratuïtes per a l'alumnat de l'Escola de Música i per als membres de les diferents agrupacions del Clarín. Per a la resta d'interessats, la inscripció té un preu de 50€.

Pujar