31 d’octubre de 2020 31/10/20

L'empresa xinesa EHang dona 20.000 mascaretes al poble de Llíria

L'empresa xinesa EHang dona 20.000 mascaretes al poble de Llíria - (foto 1)
  • Estes es repartiran a la població a través dels comerços locals

MÉS FOTOS
L'empresa xinesa EHang dona 20.000 mascaretes al poble de Llíria - (foto 2)
L'empresa xinesa EHang dona 20.000 mascaretes al poble de Llíria - (foto 3)

L'empresa EHang, fabricador xinés de drons i líder mundial en la mobilitat aèria urbana, ha realitzat una donació de 20.000 mascaretes al poble de Llíria. Este material, que ha arribat esta setmana, se suma a altres 2.000 que ja va entregar per al municipi anteriorment.

L'Ajuntament, amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria, farà un primer repartiment de 8.000 mascaretes perquè siguen distribuïdes entre la població a través dels comerços locals. A més, el Consistori també les facilitarà als veïns quan es comencen a reprendre alguns serveis públics presencials.

L'alcalde Manolo Civera ha volgut agrair "este gest solidari d'EHang, amb la qual ens uneixen llaços d'amistat i compartim el desenvolupament d'un projecte europeu d'innovació tecnològica a través la mobilitat amb drons".

Al mateix temps, ha recordat "la importància del seu ús obligatori per a protegir la salut de tots" i ha apel·lat a "la prudència i el sentit comú de la ciutadania en totes les fases de desescalada cap a la nova normalitat".

Per part seua, el president de la Federació del Comerç de Llíria, Juan Motilla, també ha agraït esta donació i ha assenyalat que l'ús adequat de les màscares "serveix per a generar confiança, perquè les gent perceba que els espais públics són segurs i es torne amb tranquil·litat als comerços per a donar vida a la ciutat".

Pujar