25 de maig de 2020 25/5/20

L'empresa Delibreads Europe aposta per continuar creixent a Llíria

L'empresa Delibreads Europe aposta per continuar creixent a Llíria - (foto 1)

    L'empresa Delibreads, instal·lada a Llíria, està en fase d'ampliació de les seues línies de producció i, en conseqüència, de les seues instal·lacions al municipi. L'empresa interproveïdora de Mercadona fabrica truites de blat i pans especials que es distribuïxen, a més, per tot el món.

    L'equip directiu de Delibreads va acompanyar els representants de l'Ajuntament de Llíria en la visita a l'estat de les obres d'ampliació de la factoria que passarà d'una superfície de 2.500 m2 a 4.600 m2. A més, van explicar que es treballa en la construcció d'un laboratori i que, al llarg de 2019, també s'ha planificat la reforma i ampliació de les oficines.

    En la visita, el director general de Delibreads, Álvaro Otero, va detallar a l'alcalde Manolo Civera el projecte de creixement de l'empresa que comportarà una major oferta de llocs de treball, quasi fins a duplicar l'actual plantilla.

    Després de la reunió de treball en les instal·lacions de Delibreads, situades al polígon industrial conegut com a Laboratorios Radio, Manolo Civera es va mostrar molt satisfet "perquè una empresa més ha decidit apostar per assentar-se a Llíria, ampliant la seua producció, invertint a més en la construcció d'un edifici corporatiu nou. Això significa que Llíria ja és un atractiu per a les grans empreses i que la nostra aposta per la reindustrialització que vam plantejar a l'inici de la present legislatura és el camí".

    Pujar