elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'arribada dels Reis Mags a Llíria serà retransmesa pels canals municipals de Facebook i YouTube

L'arribada dels Reis Mags a Llíria serà retransmesa pels canals municipals de Facebook i YouTube
  • La seua Majestat Baltasar ha enviat una carta als xiquets i xiquetes demanant que es queden a les seues cases per a veure'ls arribar a Llíria

Les seues Majestats els Reis d'Orient, Melchor, Gaspar i Baltasar, han anunciat la seua imminent arribada a Llíria a través d'una carta dirigida a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat. Serà aquest dimarts a les 17.00 i podrà ser seguida a través dels canals municipals de Youtube i Facebook.

En la missiva, les seues Majestats reconeixen que ha sigut un any diferent per als més xicotets i que en alguns moments no ha sigut fàcil per a ells: “Però també sabem que enguany heu aprés moltes coses noves, heu ajudat molt a casa i heu complit amb les mesures sanitàries. Per això Melchor, Gaspar i jo mateix estem ja de camí a Llíria amb els vostres regals”, reflecteix el document real signat per La seua Majestat Baltasar en representació dels tres Mags.

Les seues Majestats sol·liciten als més xicotets que enguany seguisquen des dels seus propis domicilis l'arribada a través d'internet, ja que la tradicional Cavalcada no pot tindre lloc en aquesta ocasió per les restriccions sanitàries. En les pròximes hores les seues Majestats d'Orient faran arribar els enllaços corresponents per a seguir la retransmissió de l'esdeveniment, en la qual oferiran els seus obsequis al xiquet Jesús i rebran la clau de la ciutat de mans de l'alcalde, Manuel Civera.

El mateix Rei Baltasar es dirigirà als més xicotets per a agrair-los el seu comportament. Un fantàstic quintet amb percussió, en representació de la Banda Primitiva i la Va unir Musical, donarà la benvinguda musical a les seues Majestats a la Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO.

Pujar