6 de desembre de 2019 6/12/19

L'Àrea de Polítiques Inclusives organitza un curs d'actuació municipal davant la violència de gènere

L'Àrea de Polítiques Inclusives organitza un curs d'actuació municipal davant la violència de gènere - (foto 1)

  L'Àrea de Polítiques Inclusiva i Igualtat de l'Ajuntament de Llíria ha posat en marxa un programa formatiu integral per a la detecció, prevenció i actuació municipal davant la violència de gènere. Es tracta d'un curs semipresencial de 40 hores, que donarà començament el 21 de maig, i està destinat al personal de l'administració local, i especialment a aquell que té una implicació directa en la lluita contra este problema.

  D'esta manera, la formació està pensada especialment per a persones treballadores en equips socials, d'igualtat, atenció jurídica i psicològica, policia local i Guàrdia Civil, centres de salut, centres educatius, etc.

  El termini d'inscripció estarà obert fins a divendres 17 de maig a través d'este enllaç: http://equalitymomentum.com/mas-seguras-mas-iguales/. A més, el curs està en procés d'homologació per part de l'IVAP i de l’IVASPE.

  Els objectius del curs són generar una cultura de treball en equip com a mètode indispensable per actuar amb efectivitat contra la violència de gènere; formar als agents implicats en la lluita contra la violència de gènere per a evitar que es produïsca i per a ser eficaços en l'atenció a les dones en situació de maltractament, així com a les seues filles i fills; i adquirir destreses per a la creació d'una mesa local i la redacció d'un protocol municipal contra la violència de gènere.

  Cal recordar que el ple de Llíria va acordar el mes d'abril passat la seua adhesió a la Xarxa de Municipis contra la Violència de Gènere, sent un dels requisits per a romandre en esta agrupació la formació de la plantilla en aquesta temàtica i la constitució d'una mesa local contra les violències masclistes.

  ocultar
  L'Àrea de Polítiques Inclusives organitza un curs d'actuació municipal davant la violència de gènere
  Pujar