elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria rep del CSD una subvenció de 580.000 euros per a la reforma del Pavelló Pla de l’Arc

L'Ajuntament de Llíria rep del CSD una subvenció de 580.000 euros per a la reforma del Pavelló Pla de l’Arc
  • Els treballs se centren, principalment, en la remodelació de l'anell inferior de les instal·lacions

El Ministeri de Cultura i Esport, a través del Consell Superior d'Esports, ha concedit a l'Ajuntament de Llíria una subvenció de 580.854 euros per a les obres de reforma del Pavelló Pla de l’Arc. Esta ajuda cobreix la pràctica totalitat de la inversió en el projecte de millora de les instal·lacions, pressupostada en 610.000 euros.

Els treballs, que van començar el mes d'agost passat, s'estan centrant, principalment, en la remodelació integral de l'anell inferior i en la millora de l'accessibilitat del recinte.

“Un dels objectius d'esta actuació és també adaptar les instal·lacions a les exigències de la competició internacional, amb motiu del Mundial d'Handbol Femení que se celebrarà al desembre, per la qual cosa cal agrair la important ajuda que ens prestarà el Consell Superior d'Esports per a millorar el Pla de l’Arc en esta cita esportiva extraordinària que agafarà la nostra ciutat”, ha destacat l'alcalde Joanma Miguel.

Per part seua, l'edil d'Esports, Paco Gorrea, ha volgut assenyalar que esta reforma del pavelló municipal “redundarà també en benefici de tots els clubs locals i persones usuàries del recinte, per a dotar a Llíria d'unes millors instal·lacions esportives, compromís que anirem estenent igualment a altres infraestructures del municipi amb nous projectes”.

Pujar