15 d’agost de 2020 15/8/20

L'Ajuntament de Llíria posa fi al dol oficial amb un homenatge a les víctimes de la pandèmia

L'Ajuntament de Llíria posa fi al dol oficial amb un homenatge a les víctimes de la pandèmia - (foto 1)
  • L'acte, celebrat al cementeri municipal, ha volgut servir també com a mostra de solidaritat amb els familiars de totes les persones mortes en este període

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Llíria posa fi al dol oficial amb un homenatge a les víctimes de la pandèmia - (foto 2)

En l'últim dia del dol oficial a tota Espanya, l'Ajuntament de Llíria ha celebrat esta vesprada un senzill però emotiu acte d'homenatge a totes les víctimes mortals de la pandèmia del Covid-19, en la qual s'ha realitzat una ofrena floral i un minut de silenci en memòria de totes elles.

L'acte, que s'ha celebrat al cementeri municipal, ha comptat amb la presència de la Corporació municipal i de familiars de tots els veïns i veïnes de la localitat que han mort des de l'inici de l'estat d'alarma.

L'alcalde Manolo Civera ha assenyalat que, així, "hem volgut manifestar el nostre respecte i record per totes les persones mortes. Però també hem traslladat personalment les nostres condolences, com a gest de solidaritat, a tots aquells veïns i veïnes que han perdut als seus familiars en estos mesos, encara que no hagen mort pel Covid-19, i que no han pogut acomiadar-los de manera adequada per les restriccions sanitàries".

"Ens unim al seu dolor i reconeixem l'esforç que han fet, gestionant en soledat les seues emocions, en un gran exemple de responsabilitat".

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar