elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria pavimentarà el Camí dels Frares i Pla de Calbo

L'Ajuntament de Llíria pavimentarà el Camí dels Frares i Pla de Calbo
  • La Regidoria de Camins ha impulsat juntament amb la Conselleria Agricultura i Tragsa les obres de la infraestructura viària rural en esta zona del terme municipal

El regidor de Camins de l'Ajuntament de Llíria, Paco García, ha informat que al llarg d'este mes de juny “donaran inici les obres de pavimentació i millora de dos camins rurals situats entre els termes municipals de Llíria i Marines”.

Esta actuació ha sigut un treball conjunt entre la Regidoria de Camins i la Conselleria d'Agricultura, atés que en el traçat on es repavimentarà s'havien dut a terme les obres de conducció d'aigua de reg localitzat, que havien deixat en un mal estat les vies rurals de Pla de Calbo i un tram del Camí dels Frares, entre els pous de la Maimona i de l’Olivera.

Els treballs aconseguiran corregir la greu deterioració que han patit els dos vials, ja que en alguns trams ha desaparegut per complet el paviment original, quedant-se únicament de terra actualment.

L'edil de Camins ha assenyalat que l'objectiu “és deixar en perfecte estat estos dos trams perquè totes les persones residents i les que es dediquen a l'agricultura, amb propietats en esta zona del terme municipal, compten amb les millors condicions d'accessibilitat i mobilitat”.

En total, es pavimentaran 3,2 quilòmetres de vial, uns 400 metres lineals en el tram del Camí dels Frares i uns 2,8 quilòmetres en el del Pla de Calbo. Esta actuació és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Llíria que ha redactat els projectes, i l'empresa pública Tragsa que finançarà i executarà les obres.

Pujar