8 de juliol de 2020 8/7/20

L'Ajuntament de Llíria obri el termini de sol·licituds per al pla d'ajudes al comerç local 2019

  Un any més, l’Ajuntament de Llíria obri el termini de presentació de sol·licituds per a accedir al Pla d'Actualització de la Imatge Comercial i Noves Tecnologies al Comerç 2019.

  Amb esta convocatòria, el Consistori tracta d'incrementar la competitivitat del teixit comercial de la localitat, mitjançant ajudes econòmiques a les accions comercials realitzades entre l'1 de gener i el 29 de juliol. Estes han d'estar dirigides a l'especialització, actualització, modernització i promoció de les xicotetes empreses i comerços del terme municipal.

  Tots els comerços interessats a acollir-se a esta línia d'ajudes poden presentar la sol·licitud fins al 21 d'agost.

  La convocatòria del 2019 inclou diferents línies d'ajudes, amb una subvenció de fins al 40% de la inversió total. Entre elles es troben: adequació de la imatge de l'establiment i adquisició d'equips informàtics i dispositius electrònics (en tots dos casos amb una retribució màxima de 600 euros); adquisició de material nou, accions de comunicació i promoció de l'establiment o d'aliments tradicionals de Llíria (amb un límit de 500 €); obres de condicionament i reforma de locals (amb límit de 1.500 €); col·locació i substitució de rètols en façanes (fins a 300 €); actuacions per a aconseguir el distintiu Green Commerce (amb una subvenció de fins a 400 €); i ajudes de fins a 100 euros per a cobrir amb les despeses de la quota de participació en fires de Llíria, com “A mos redó”.

  Les bases de la convocatòria estan disponibles en el tauler d'anuncis de la web municipal.

             

  Pujar