6 d’abril de 2020 6/4/20

L'Ajuntament de Llíria millora l'equipament de la Brigada Camins

L'Ajuntament de Llíria millora l'equipament de la Brigada Camins - (foto 1)
  • Invertix 108.5432 euros en l'adquisició d'un tractor, una desbrossadora i una trituradora per a realitzar les labors de manteniment de vials rurals

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Llíria millora l'equipament de la Brigada Camins - (foto 2)

L'Ajuntament de Llíria ha adquirit un nou tractor amb desbrossadora i trituradora de braç articulat per a escometre, amb mitjans propis, els treballs de neteja dels camins del terme municipal.

Així ho ha anunciat el regidor de Mobilitat Sostenible i Camins, Paco García, qui ha precisat que es tracta d'un vehicle model John Deere 6130M, el qual ha tingut una inversió de 78.650 euros.

Igualment, s'ha adquirit una desbrossadora articulada BSX per un import de 14.895  euros, i una  trituradora amb braç articulat OSMAQ SPL–PLUS 160 per un import de 14.997 euros.

García ha explicat que Llíria “compta amb una gran extensió quilomètrica de camins i vies rurals, cunetes i sendes, tant en zona de pla com en zona forestal, en els quals el consistori realitza un continu manteniment al llarg de l'any i en diverses campanyes”.

Per a l'edil de Camins, “l'adquisició d'est vehicle per part de l'ajuntament suposa, no sols millorar les condicions de treball dels empleats públics del servici, si no poder realitzar més extensió de manteniment amb un rendiment major, a més de permetre'ns un major marge de maniobra i una major celeritat en la resolució de les demandes veïnals”.

Per a Paco García, “la Brigada de Camins és un els servicis essencials del municipi per la seua vasta extensió agrícola i forestal, però també per a millorar l'accessibilitat a les desenes de nuclis de població i residencials que hi ha dispersos al terme municipal”.

“Des de de l'àrea de Sostenibilitat hem apostat  de manera ferma i decidida, pel manteniment i reforç dels recursos propis, mitjançant l'adquisició de maquinària i dotació de personal, tant en matèria de recollida de residus com en el manteniment de camins i vies rurals”, ha afegit.

Pujar