elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria llançarà una campanya de bons de suport al comerç local

L'Ajuntament de Llíria llançarà una campanya de bons de suport al comerç local
  • Els establiments interessats a participar poden adherir-se fins al pròxim 16 de novembre

L'Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Comerç, desenvoluparà una campanya especial de foment del consum i suport al comerç local. Esta iniciativa pretén afavorir l'adquisició de productes en els establiments del municipi, mitjançant uns bons de compra que seran sortejats entre la ciutadania.

Estos vals podran canviar-se fins a l'11 de desembre en els comerços que s'adherisquen a la campanya, de manera totalment gratuïta, amb la finalitat d'atraure i fidelitzar als clients. Amb un pressupost de 12.000 euros, es repartiran 400 bons.

D'esta manera, “s'incentivaran les compres en el sector, amb un estalvi per als consumidors i un efecte dinamitzador per a multiplicar les compres”, ha assenyalat de l'edil de Foment Econòmic, Joanma Miguel.

Els establiments que estiguen interessats a participar en la campanya podran inscriure's, fins al 16 de novembre, a través d'un formulari que està disponible en el tauler d'anuncis de la web municipal junt amb les bases de la convocatòria.

En els pròxims dies, l'Ajuntament informarà del procés per a accedir al sorteig dels bons entre els veïns i veïnes de la població.

Pujar