3 de desembre de 2020 3/12/20

L'Ajuntament de Llíria inverteix 14.543,32 euros per a la modernització del comerç local

    L'Ajuntament de Llíria ja ha publicat la llista de comerços que es beneficiaran finalment de la línia de finançament que estableix el pla municipal d'actualització de la imatge i noves tecnologies del comerç local 2017.

    D'aquesta forma, seran 22 establiments comercials els que rebran un total de 14.543,32 euros per a millorar no solament la seua imatge corporativa, sinó també les seues instal·lacions i equips informàtics. Així mateix, enguany s'oferien per primera vegada noves línies d'ajudes per a desenvolupar activitats que permeten aconseguir el certificat Green Commerce o cobrir les despeses de participació en les fires de Llíria.

    Per a fer efectiu el cobrament de les subvencions, els comerços beneficiaris hauran de presentar tota la documentació requerida abans del 16 d'octubre.

    Amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat econòmica del xicotet i mitjà comerç local, millorant la seua competitivitat i visibilitat, des de la regidoria de Comerç s'ha tornat a apostar per aquest pla estratègic de dinamització econòmica, que enguany ha oferit nou línies d'ajudes que compten amb fins un 40% de subvenció de la inversió total.

    Pujar