20 de gener de 2020 20/1/20

L'Ajuntament Llíria inicia les obres de reurbanització del primer tram de l'avinguda dels Furs

L'Ajuntament Llíria inicia les obres de reurbanització del primer tram de l'avinguda dels Furs - (foto 1)
  • Els treballs tenen prevista una duració de 2 mesos i compten una inversió de 149.000 euros a través del programa SOM de la Diputació de València

MÉS FOTOS
L'Ajuntament Llíria inicia les obres de reurbanització del primer tram de l'avinguda dels Furs - (foto 2)

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de Llíria ha informat que s'han iniciat als treballs de reurbanització del primer tram de l'avinguda dels Furs, entre els carrers de Camí Ample i Alcalde Josep Pérez Cotanda.

Estes obres està previst que tinguen una duració aproximada de 2 mesos, i comptaran amb una inversió de 149.000 euros, que servirà per a millorar este espai de la ciutat molt utilitzat pels veïns per a passejar i on se situen diversos negocis de restauració, així com l'accés al Pavelló Vell, al CEIP Sant Vicent i al pàrquing de La Cultural.

Mentre es desenvolupen els treballs de remodelació, estarà restringit l'accés al carrer i només es permetrà, en principi, el pas als veïns de les vivendesi als clients dels negocis situats a la via.

L'edil de Mobilitat, Paco García, ha destacat “l'aposta decidida del Govern de l’Almodí per canviar el model de ciutat, cap a vials més pacificats de trànsit i pensats més en el vianant que en el cotxe, on es generen espais de convivència i d'esplai, generant eixos per als vianants com els tenen totes les grans ciutats”.

“Amb l'execució d'estes obres es donarà una nova visió a este tram de l'avinguda dels Furs, amb un tractament pensat més per als vianants amb la incorporació de més arbratge, mobiliari urbà, il•luminació i accessos tant a les vivendes com als negocis i al col•legi Sant Vicent”, ha explicat el regidor.

El projecte està emmarcat dins del programa d'ajudes SOM de la Diputació de València, destinat a finançar inversions en els municipis valencians.

ocultar
L'Ajuntament Llíria inicia les obres de reurbanització del primer tram de l'avinguda dels Furs
Pujar